колеги кажете нещо за подобряване на вървенето на 146 1.4 тс
Известие
Collapse
No announcement yet.
чип или нещо от сорта за 146 1.4 тс
Collapse
X
-
За малко подобряване - чип. За повече - мотор 2.0 тс + чипDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
колега за 1.4тс най много чипче и филтърче,но няма да е кой знае какво и аз карах до преди няколко месеца 146 1.4тс и мислех да я заасилвам,но се отказах и си взех АР146 2.0 и сега почти преключих с подобренията и смятам,че ще има доста повече ефект,но ти решаваш слагай един чип,филтър,и една генерацийка и си преготви едни 600лв
Comment
-
Колега, има писано много по въпроса и по всеобщо мнение не си заслужава инвестицията за чип за този мотор, ма щом те влече и имаш излишни пари, действай.
Всичко трябва да е изрядно по инжекциона, в смисъл дебитомери, ламбди, свещи и пр., мотора да е обслужен... Относно цена - прегледай в платените обяви и си избери. Конете се вдигат с 5-10%, прецени си сам дали си заслужава да налееш едни примерно 400лв за да получиш макс 10 коня отгоре и да те бие сток 1,6.Last edited by tonov; d.m.y г., 20:23.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Чиповете вече са доста под 400 лв. Вижте офертите от форумните сервизи. Не знам как е при 1.4, но за 1.6 съм останал с впечатлението, че колегите са доволни най-вече от по-голяма пъргавина в ниските обороти, което си е манна небесна за градско каране. Аз лично се колебая все по-малко и скоро може и да се чипосам...Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
Comment